Bevrachtingen

Van de Graaf en Meeusen Rivertransport B.V. is een betrouwbare partner als het gaat om bemiddeling tussen verladers en vervoerders voor goederenvervoer over de Europese binnenwateren. Wij vervoeren al jarenlang met onze eigen duwbakken en inzet van particuliere schepen, goederen over water voor diverse opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Omdat Van de Graaf en Meeusen Rivertransport B.V. gebruik kan maken van zowel eigen materieel als inzet van particulieren, kunnen wij u een vervoersgarantie aanbieden. Daarnaast is het gebruik van binnenvaartschepen minder belastend voor het milieu en dus maatschappelijk verantwoord.

Advertentie


Transportovernames

Ons bedrijf kan uw transport(en) en de daarbij behorende risico’s van de fluctuerende markt overnemen. Wij nemen uw transportzorgen op ons zodat u zich kunt concentreren op uw professie. U hoeft enkel uw logistieke wensen en zorgen bij ons ervaren team van bevrachters neer te leggen. Deze mensen zijn goed opgeleid en hebben ervaring in de binnenvaart. Daarnaast zijn zij altijd op de hoogte van de veranderingen in de markt en de daar bijbehorende tarieven en staan dagelijks in contact met verladers in binnen- en buitenland. Al naar gelang van de partijgrootte, goederensoort en vaargebied voeren wij uw transport uit met particuliere motorschepen of met duwbakken van onze eigen vloot.

Particulieren

Ook als particulier schipper/eigenaar bent u bij van de Van de Graaf en Meeusen Rivertransport B.V. aan het juiste adres. Wij proberen voor u de passende lading te vinden tegen daarbij behorende prijs. Tevens kunnen wij uw schip aanbieden bij diverse opdrachtgevers die actief zijn door heel Europa. Onze rol is die van intermediair tussen aanbieder en ontvanger en vice versa.

Bevrachtingsactiviteiten worden aangestuurd door Stefan Vilters & Mitchel van de Graaf in Ridderkerk.

Bevrachting is te bereiken via:
Telefoon: +31 (0)180 487120
bevrachtingen@vdgm.nl